Novinar iz Sjeverne Makedonije zamolio Mourinha za zajedničku fotogorafiju, ‘Specijalni’ pokazao klasu

Mourinho

Tottenhamov trener Jose Mourinho bio je očekivano u centru pažnje na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg gostovanja londonske ekipe kod Škendije u okviru trećeg kola kvalifikacija za Evropsku ligu.

Sjajan potez Portugalca oduševio je sve u Sjevernoj Makedoniji budući da se na kraju pressice vratio zbog jednog domaćeg novinara koji je bio uznemiren jer nije dobio priliku postavit mu pitanje.

Tottenhamov portparol se izvinio novinaru i objasnio da nisu vidjeli da se javio za postavljenje pitanje i dodao je da se Mourinho vratio samo zbog njega.

Novinar iz Sjeverne Makedonije je potom prvo objasnio kako mu je otac preminuo, ali da je uvijek izuzetno poštovao Mourinho i da ga je vaspitavao da se ponaša upravo onako kako on vodi svoje ekipe.

“Otac je želio da Vas, ukoliko ikada budem imao priliku, zamolim za zajedničku fotografiju. Ukoliko meč prođe dobro za Vašu ekipu, da li biste mi dozvolili da se fotografišem s Vama? Želio bih tu fotografiju uramiti i staviti na očev grob.”

“Fotografija neće imati veze s ishodom, uradit ćemo to. Ako možemo prije meča, još bolje, a ako ne, uradit ćemo to nakon susreta, rezultat neće utjecati na to. Bit će mi zadovoljstvo na taj način odati počast tvom ocu.” – kazao je Mourinho i pokazao klasu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime