OD OVOGA ĆE SE TEŠKO OPORAVITI: Bruno napušta potonuli United, već se zna koji klub ga želi više od svih?

BrunoBAY
Burno je na Old Traffordu ovih dana

Iako Manchester United pokušava smiriti strasti i vijesti dovesti pod određenu kontrolu, jasno je da se iza zavjese priprema velika rekonstrukcija igračkog kadra.

Sir Jim Ratcliffe je najavio velike promjene na Old Traffordu i u svlačionici potonule momčadi, a dokaz da nije govorio u prazno je razlaz sa Raphaelom Varaneom.

Za Francuzem će i Casemiro, ali ono što brine navijače potonulog velikana je i informacija kako Bruno Fernandes razmišlja o odlasku, što jednom velikanu ide u prilog.

Otočki, ali i njemački novinari prenose kako Bayern svim silama želi portugalskog veznjaka, odnosno iskoristiti činjenicu da će on razmisliti o svojoj budućnosti po završetku finala FA Cupa.

Svi na Allianz Areni su ljubitelji igara produktivnog veznjaka i spremni su platiti određenu svotu novca koju će INEOS odrediti u zavisnosti od toga šta Bruno odluči.

Iako su se sa Old Trafforda brzo oglasili vijestima kako Portugalac želi ostati, mnogi opravdano sumnjaju u to da će predstojećeg ljeta primiti udarac od kojeg će se teško oporaviti.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime