Od početka je pročitala: Oglasila se najbogatija mama na svijetu i zadala novi udarac sinovoj supruzi

AHakimi

Achraf Hakimi i španska glumica Hiba Abouk rastat će se, ali ona od podjele imovine neće dobiti ništa jer je živjela sa čovjekom koji na svoje ime na posjeduje apsolutno ništa.

Marokanac je preduihtrio pohlepnu suprugu kada je cijelu imovinu, pa čak i mjesečnu platu od milion eura prepisao na ime svoje mame Saide Mouh.

Najbogatija mama na svijetu sada ima bogatstvo koje se procjenjuje na preko 20 miliona eura, a čini se da je ova gospođa odavno pročitala namjere supruge svoga sina.

“Ako je moj sin išta poduzeo, ja nisam svjesna toga. U čemu je problem ako je to istina? Ako moj sin to ne učini, neće se moći riješiti ove žene”, rekla je Mouh za Marocco World News.

Tako je glumica Hiba dobila još jednu potvrdu da je Achraf doista “švorc” i da se u realizaciji njenog plana ispriječila osoba na koju nije obraćala pažnju.

Podsjećamo, Hakimi je jedan od najplaćenijih nogometaša u Parizu, ali na njegovom računu ne postoji svota koja bi zadovoljila apetite “ugrožene strane” u brakorazvodnoj parnici.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime