Oni tvrde da je gotovo! Luka Modrić potpisuje za trenutno najpraćeniji klub na svijetu?

Iako sa ozbiljnijim izvorima i informacijama treba pričekati, čini se da Luka Modrić do kraja zime može napraviti nezamisliv transfer.

Prema dosadašnjim saznanjima, Modrić želi ostati u Real Madridu i narednu sezonu, ali planove kvari interes ljudi koji očigledno ne odustaju tako lako.

Mediji iz Saudijske Arabije tvrde da će Al-Nassr ubrzo objaviti potpis “Princa” Modrića koji će se tako pridružiti Cristianu Ronaldu.

Dalje se navodi kako je spremna ponuda za Hrvata u vrijednosti od 40 miliona eura godišnje, a ugovor bi bio potpisan na dvije godine.

Pored Modrića, Saudijci rade i na nešto manje zvučnijem transferu Keylora Navasa, ali je fokus trenutno na neuništivom veznjaku i članu zlatne generacije ‘Vatrenih’.

Smatra se kako bi veliku ulogu u cijelom poslu mogao imati i sam Ronaldo budući da je sa Modrićem zadržao sjajan odnos i nakon odlaska iz Madrida.

Mediji bliski Al-Nassru prenose kako klub želi kompletirati transfer do kraja januara, a Real Madridu je također ponuđena, doduše još uvijek nepotvrđena, solidna svota novca za odštetu.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime