OVO MOŽE SAMO ON: Donnarumma još jednom šokirao navijače Milana

131021Donnarumma

Nakon turbulentnog odlaska iz Milana, Gigio Donnarumma je na meti navijača ovog velikana, ali obećao je da će si istetovirati trajnu tetovažu s grbom ‘Rossonera’.

Jedan od najboljih čuvara mreže na svijetu preko svog agenta Mina Raiole tražio je da napusti Milan, a na kraju je potpisao za PSG.

Premda mu je Milan pružio priliku da postane prvi golman sa svega 16 godina, što je rijetko zabilježen slučaj, Donnarumma je odlučio prihvatiti bogatu ponudu PSG-a i San Siro napustiti potpuno besplatno. Navijači mu to nisu oprostili.

Tako je Donnarumma žestoko izviždan na San Siru u dresu reprezentacije Italije, pa je zbog toga zaplakao na poluvremenu susreta protiv Španjolske. Međutim, i dalje tvrdi da voli klub.

Gostujući u TV showu Le Iene, Donnarumma je od voditelja dobio privremenu tetovažu grba Milana koja je nalijepljena na ruku golmana.

Nakon toga, voditelj je upitao Donnarummu hoće li si istetovirati trajnu tetovažu grba Milana, nakon čega je razmišljao neko vrijeme, pa na iznenađenje mnogih odgovorio potvrdno.

Zauvijek ću voljeti Milan i uvijek ću imati srce jednog Rossonera. Normalno je da me zvižduci uznemire, ja sam tu odrastao i uvijek ću biti navijač Milana. Osam godina se ne može lako zaboraviti“, poručio je Donnarumma u izjavi za Le Iene.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime