OVO MU NIJE TREBALO: Španjolci zgroženi ponašanjem velike nade Barcelone, prijeti mu izbacivanje iz reprezentacije!?

300323Gavi

Velika nada Barcelone, Gavi (18), razljutio je čelnike Nogometnog saveza Španjolske zbog svog ponašanja dok je bio s reprezentacijom.

Naime, ‘Furija‘ je šokantno poražena u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo na gostovanju u Škotskoj rezultatom 2:0.

Međutim, problemi za Španjolsku ne postoje samo na terenu, nego i izvan terena, te su Španjolci posebno nezadovoljni ponašanjem jedne od najvećih mladih zvijezda.

Prema pisanju tamošnjih medija, brojne stvari koje je Gavi napravio izvan terena nisu se svidjele čelnicima Nogometnog saveza Španjolske.

Ono što je ključno je situacija koja se dogodila u Malagi. Gavi je trebao biti glavna zvijezda potpisivanja autograma u ovom gradu, ali je to odbio.

Tvrdio je Gavi kako ga iznenada zaboljela glava, te da se mora odmoriti, a na kraju je bio prisiljen doći na ovaj događaj,

Osim toga, procurila je i informacija kako se Gavi nedavno žustro posvađao s nekim od kolega iz reprezentacije.

Ostaje za vidjeti kakva će na kraju reakcija biti iz Nogometnog saveza Španjolske, ali u ovom trenutku nimalo nisu zadovoljni ponašanjem Gavija, te da postoji šansa da bude izbačen iz reprezentacije…

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime