OZBILJNI PLANOVI: Gerard Pique postaje novi predsjednik Barcelone?

291220Pique

Proslavljeni nogometaš Barcelone, 33-godišnji Gerard Pique, odlučio se kandidirati za predsjednika katalonskog velikana, javlja Mundo Deportivo.

Pique je trenutačno van pogona zbog problema s ozljedom koljena. Iskusni stoper je odbio operativni zahvat pa mu doktori ne mogu mu garantirati da će u nastavku karijere igrati bez bolova.

Nevezano o nastavku njegove igračke karijere, Pique, koji će uskoro navršiti 34 godine, planira se kandidirati na predsjedničkim izborima koji će se održati 24. januaru 2021. godine.

Već je od kluba zatražio glasačke listiće za dobivanje potpisa koje će prikupljati narednih nekoliko dana u klupskim prostorijama. U međuvremenu je razgovarao s upravom kluba o promjeni pravilnika kako bi se i aktivnim igračima dopustila kandidatura za predsjednika.

Pique ozbiljno pretendira na mjesto predsjednika u jako teškom trenutku za voljeni klub, što je zadatak koji bi čak mogao kombinirati s igračkim, ali samo na simboličkoj razini, tek toliko da svoje iskustvo prenosi mladim igračima“, piše Mundo Deportivo.

Podsjetimo, katalonski velikan je u velikim financijskim problemima, pa se mnogi nadaju da će novi predsjednik puno toga učiniti i promijeniti nabolje.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime