Perez je glavnom skautu Reala otkrio ime novog megapojačanja: “Dovest ćemo najboljeg od njih dvojice”

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez ima vrlo jasnu ideju plan kada su u pitanju budući transferi ‘Kraljevskog kluba’.

Sve je trenutno u znaku Kyliana Mbappéa i gotovo je sigurno da će francuski ‘superstar‘ biti sljedeće pojačanje Reala.

Mbappé je vjerojatno i najveće moguće pojačanje Reala u ovom trenutku, ali ne i jedino. Nakon Francuza, Perez želi potpisati “najboljeg”!

110523Florentino-Perez

Navodno je to otkrio Juniju Calafatu, čovjeku koji stoji iza Realovih velikih transfera iz Južne Amerike, naročito Brazila. Naime, Calafat je bio najzaslužniji za potpise Viniciusa Juniora, Edera Militaa i Rodryga, koji su kasnije postali ključni igrači Reala.

Upravo zbog toga je Calafat Perezov čovjek od povjerenja kojem otkriva svoje planove. Realov je skaut od 2013. godine, a dvije godine kasnije dobio je ulogu glavnog skauta u ‘Realu ‘Kraljevskom klubu‘ i to je i dan danas.

180324Calafat-Vini

Španjolski mediji tvrde da mu je Perez poručio da će raditi na transferu Jamala Musiale iz Bayern Münchena. Mladi veznjak briljira iz utakmice u utakmicu, a činjenica da još uvijek ne želi potpisat novi ugovor čini ga jasnom metom.

Međutim, Real je također vrlo pažljiv prema Florianu Wirtzu, najboljem pojedincu Bayer Leverkusena. Perez je kazao Calafatu da će potpisati “najboljeg od njih dvojice”.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime