Portugalski velikan učinit će sve da ispuni svoju želju i dovede veliko pojačanje iz Liverpoola

040521Conceicao-Liverpool

Srpski reprezentativac i nogometaš Porta Marko Grujić (25) oduševio je sve na stadionu Dragao i portugalski velikan želi ga zadržati u svojim redovima i nakon isteka posudbe.

Grujićeve igre na visokom nivou oduševile su čelnike Porta i trenera Sergija Conceicaoa, pa će jedna od glavnih operacija za ovaj klub u predstojećem ljetnom prijelaznom roku biti otkup ugovora srpskog veznjaka od Liverpoola.

Portugalski mediji navode da u Portu ističu kako je Grujić jedan od najboljih posuđenih igrača koji je došao u klub u posljednje vrijeme, da posjeduje sve što im je potrebno i nastojat će mu osigurati ostanak, što bi i Grujić prihvatio budući da je nekoliko puta govorio koliko je zadovoljan u ‘Zmajevom gnijezdu‘.

Problem za Porto predstavlja Liverpool, koji u prethodnim prijelaznim rokovima nije želio spuštati cijenu za srpskog reprezentativca ispod 20 milijuna eura. Oni to ne žele i ne mogu platiti, pa će se morati upustiti u ozbiljne pregovore i pokušati “slomiti” Liverpool.

Ove sezone, Grujić je odigrao 36 utakmica, a prethodnog vikenda upisao je i svoj prvijenac za Porto u pobjedi od 3:2 nad Famalicaom.

071020Grujic
Marko Grujic

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime