Predsjednik UEFA-e o šefovima Juventusa i Uniteda: ‘Nikad u životu nisam vidio takve ljude’

190421Woodward-Ceferin-Agnelli

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin je na tiskovnoj konferenciji nakon sjednice izvršnog odbora UEFA-e žestoko napao Andreu Agnellija i Eda Woodwarda, predsjednike Juventusa i Manchester Uniteda.

Glavna tema Čeferinova monologa bilo je osnivanje Superlige čiji su utemeljitelji, između ostalih, Juventus i Manchester United. Čeferin, koji je inače kum Agnellijevoj kćeri, rekao je da nikad u životu nije vidio takvog lažljivca kao što je gazda Juventusa.

Nikad u životu nisam vidio takve ljude. Agnelli je najveće razočaranje u mojem životu. Nikad nisam upoznao osobu koja toliko može lagati, to je nevjerojatno. Čuli smo se u subotu poslijepodne i rekao mi je da su to samo glasine i da tu nema ništa. Nakon toga mi je rekao da ćemo se čuti i onda je isključio mobitel“, otkrio je Slovenac pa nastavio:

Woodward me nazvao u četvrtak i rekao mi je da je zadovoljan promjenama koje stižu u Ligu prvaka te da bi želio razgovarati o financijskom fair-playu. Svašta sam u životu radio, bio sam odvjetnik u kaznenim postupcima, ali ovo nikad nisam doživio. Nisam znao da se oko mene nalaze zmije, ali sad znam.

Čeferin je potvrdio da nogometaši koji će nastupati u Superligi neće moći igrati za reprezentacije u UEFA-inim i FIFA-inim natjecanjima.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime