RASPAD SISTEMA: Salihamidžić je bezbroj puta pogodio, ali sada su on i Kahn napravili grešku karijere

Bayern je sinoć doživio visok poraz na gostovanju kod Manchester Cityja u susretu četvrtfinala Lige prvaka. Slavila je momčad iz Engleske s uvjerljivih 3:0.

Teško je dakako protiv Bayerna reći da je sve gotovo, čak i nakon 3:0, ali da je jako težak zadatak pred Bavarcima, to je potpuno jasna činjenica.

Manchester City ima vrhunsku momčad, baš kao i Bayern, ali ‘Građani‘ imaju prednost od 3:0 i jako je teško i pomisliti da će je ispustiti u uzvratu.

Navijači Bayerna smatraju da se ništa od toga ne bi dogodilo da nije došlo do promjene na klupi njihove momčad, odnosno da Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić nisu otpustiti Juliana Nagelsmanna i doveli Thomasa Tuchela.

Kada su odlučili da Nagelsmann više neće biti trener Bayerna, tada su to Kahn i Salihamidžić pokušali opravdati time da smatraju da a njim ne mogu osvojiti Bundesligu, domaći kup i Ligu prvaka, te da to mogu napraviti s Tuchelom.

Međutim, karma je vrlo brzo počela uzvraćati udarac, a gotovo sigurno najsretniji čovjek zbog svega trenutno je Nagelsmann. Naime, Tuchel je od svog preuzimanja Bayerna proveo četiri utakmice, te je upisao dvije pobjede, ali je upisao i dva poraza.

Upravo ta dva poraza su vrlo bolna. Naime, Bayern je ispao iz Kupa od Freiburga, a nalazi se i pred eliminacijom iz Lige prvaka.

To bi značilo da su Salihamidžić i Kahn jako pogriješili sa smjenom Nagelsmanna i dovođenjem Tuchela jer će se i on potencijalno boriti samo za jedan trofej i to onaj u domaćem prvenstvu.

Ako se uzme u obzir i to da je Nagelsmann do ove sezone upisao sve pobjede u Ligi prvaka uključujući i izbacivanje moćnog PSG-a onda to sugerira da je greška čelnika Bayerna zaista golema.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime