REAL MADRID – CRVENA ZVEZDA: Totalna dominacija Meridiana sa kvotama za Euroligu se nastavlja!

130121Meridian

Euroliga srijedom uvijek je bila šansa za prave igrače, da se napravi ozbiljna lova.

Igrati se može na sve, na koševe igrača, hendikepe, granice, ali ovu kvotu koju daje Meridian na samu pobjedu Zvezde, u kombinaciji sa zbirom koševa, niko nikad do sad nije dao igračima. Ovo je realno poklon kakav se ne propušta!

Ali, posebno je što se danas igra gotovo bez ikakvog rizika. Srijeda je dan „bez stresa“ u Meridianu. Srijedom su sve uplate „bustovane“ sa nevjerovatnih 20 %! Dan je da se složi najbolja kombinacija, zato pravac na meridianbet.ba!

REAL MADRID – CRVENA ZVEZDA (2&155,5 više –Kvota 11.84)

Igra Crvene zvezde, ima brojne oscilacije. Zamjenjen je i trener. Novi – stari trener je Dejan Radonjić. Onaj pravi „Delija“ koji se Zvezdom napravio vrhunske igrače i vrhunske rezultate, tako da se u ovom trenerskom angažmanu, ne očekuje ništa manje.

Ipak, ne zove su bez razloga Real Madrid – „Kraljevski klub“. Ove sezone igraju fantastično u Euroligi. Na trećem su mjestu, sa 12 pobjeda i šest poraza ove sezone, te su kući gotovo neprikosnoveni. Ali ipak i oni mogu da izgube.

Prethodnu tekmu ekipa iz Milana bila je bolja rezultatom 80:76. Izgubili su i tekmu od najvećeg rivala Barselone 87:82, tako da za crveno – bijele nada postoji.

Ekipa sa „Malog Kalemegdana“, prethodnu tekmu imala je ozbiljan peh. Izgubila je u posljednjoj sekundi sa „usijanim obručem“, fenomenalnim košem iz gotovo nemoguće pozicije, Lorenca Brauna. Trenutno imaju samo sedam pobjeda u takmičenju. Ipak, borbenost je ono što je uvijek dominiralo u beogradskoj ekipi.

Tako da, idemo danas igrati na kvotu, jer je neponovljiva! Raspalimo na DVOJKU i preko 155,5 koša za KVOTU OD 11,84!

Zamislite kako će tek da „gori“ IGRA UŽIVO večeras!

Meridian – kuća najvećih kvota!

*Kvote su podložne promjenama

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime