‘Rizičan’ posao na San Siru: Milan dovodi napadača koji je ove sezone odigrao svega 127 minuta

190122Pellegri

Najveći promašaj u povijesti Monaca definitivno je završio svoju epizodu u Kneževini i karijeru će nastaviti u talijanskoj Serie A.

Pietro Pellegri (20) plaćen je prije tri godine oko 20 milijuna eura Genoi, stigao je s “etiketom” najvećeg talenta talijanskog nogometa, a od toga nije bilo ništa.

U dresu Monaca upisao je tek 23 nastupa, postigao je dva pogotka i jednom asistirao. Vremenom mu je tržišna vrijednost padala, a sada vrijedi “samo” pet milijuna eura.

Bez obzira na to u Pellegrija vjeruje prvi čovjek skautske službe Milana Geoffrey Moncada koji je mladog napadača doveo i u Monaco budući da je do ljeta 2018. bio u Kneževini po istom zadatku.

Pellegri je u Milan stigao na početku ove sezone na posudbu za jedan milijun eura. Na San Siru je odigrao tek 127 minuta i većinu vremena proveo na rehabilitacija. Unatoč tome, ‘Rossoneri‘ su odlučiti otkupiti njegov ugovor.

Prema pisanju Sky Sportsa, Milan će Monacu isplatiti četiri milijuna eura na ime odštete, a mladi napadač će staviti potpis na višegodišnji ugovor.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime