Roberto Mancini teškog srca “precrtao” Balotellija: Volim ga i žao mi je

RobertoMario

Selektor Italije Roberto Mancini kaže da mu je jako žao zbog Marija Balotellija koji još uvijek ne može pronaći klub, a istakao je da nema šanse da će Super Mario dobiti poziv za narednu reprezentativnu pauzu.

Mancini je rekao da je Balotellija upoznao još kao dječaka i da mu je žao što u karijeri nije uradio stvari za koje je bio sposoban, a kada je u pitanju spisak reprezentacije Italije, selektor Azzurra je rekao da mu je jako žao, no da ovaj napadač neće dobiti poziv.

“Upoznao sam ga još dok je bio dječak i moram reći da ga volim. Mario sada ima 30 godina i na vrhuncu je tehničke zrelosti, a žao mi je što je trenutno u ovakvom stanju i što ne može pronaći klub. Nije bio na zadovoljavajućem niovu ni prethodne godine, a to je prava šteta jer bi nam on bio veoma koristan.” – kazao je Mancini.

Prednost u vrhu napada Italije već mjesecima ima Immobile koji je prošle godine dobio i Zlatnu kopačku Evrope, dok je drugi napadač Andrea Belotti. Kao treća opcija u napadu najčešće se koristi Moise Kean.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime