SAD ILI DEFINITIVNO NIKAD: Sve je spremno, Mbappe će biti prvo ime 2024. godine i nogometnog spektakla

Fantastični francuski reprezentativac Kylian Mbappe još uvijek nastupa u dresu aktuelnog prvaka svoje zemlje, Paris Saint-Germaina, u kojem se, prema svemu sudeći, neće još dugo zadržati.

Naime, Mbappe je svako malo glavna tema inostranih medija, te priča u kojem će klubu završiti nakon PSG-a. Zapravo, to je i razumljivo jer se radi o ponajboljem nogometašu današnjice.

Francuzu po završetku sezone ističe ugovor sa ‘Svecima’, a svoj posljednji potez odlučio je napraviti velikan sa kojim se 24-godišnji kapiten ‘Tricolora’ i najčešće povezivao.

“Real Madrid sprema ponudu za Mbappea. To će biti zadnji pokušaj i posljednje poglavlje sage zvane Mbappe. Real čeka januar da započne pregovore. Sve je spremno, naučili su lekciju, neće čekati posljednji minut i ako on zaista želi doći morat će odmah potpisati predugovor”, piše Relevo i dodaje

“U slučaju da Mbappe ne završi u Real Madridu narednog ljeta, klub će mu definitivno zauvijek zatvoriti vrata”, završavaju novinari iz Španije pozivajući se na izvore bliske viceprvaku ove zemlje.

Dakle, kristalno je jasno da će ovo biti posljednji potez i pokušaj ‘Kraljeva’ kada je u pitanju sjajni Mbappe, pa ćemo to hoće li on već naredne godine ili neće nikada zaigrati na Santiago Bernabeu stadionu, saznati vrlo brzo.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime