ŠANSA KOJA SE NE PROPUŠTA: U Meridianbetu zgrabi 100% bonusa

260320Meridian100

Ukoliko ste se pitali ima li išta bolje od bonusa, Meridian je tu da odgovori potvrdno, jer jedino bolje od bonusa je BONUS 100%. Sada, svi vjerni igrači dobijaju priliku da uživaju u nevjerovatnom 100% BONUSU.

Bonusi, zabava koja ne prestaje, promocije koje donose najbolje uslove su sastavni dio Meridianbet ponude.

Pa tako i ovoga puta, Meridian je pripremio fantastičnu promociju koja će donijeti 100% više zabave i uzbuđenja. 100% bonusa na uplatu je ponuda koja se ne odbija i koja će dodatno obogatiti i povećati dobar provod.

U promociji mogu da učestvuju samo registrovani igrači sa sajta meridianbet.ba, minimalna uplata na promociji je 10, a maksimalna 200 KM, a bonus 100% se automatski uplaćuje.

Bonus iznos se nakon aktiviranja spaja sa uplaćenim iznosom i zajedno se ta sredstva nazivaju „Zaključana sredstva”. Zaključana sredstva iz promocije „Bonus 100%” se moraju obrnuti 30 puta na slot igrama kako bi se „oslobodila”, tj. prešla na keš račun igrača.

Nakon što se zaključana sredstva obrnu traženi broj puta – iznos koji je u tom trenutku vidljiv na bonus računu igrača, prelazi na keš račun i postaje raspoloživ za odigravanje kompletne ponude sajta ili za podizanje. Veoma lako, zar ne?

Ova fantastična prilika u Meridianu donosi 100% više zabave. Svi igrači mogu biti dio ove uzbudljive promocije i mogu uživati u osvojenom 100% bonusu i upravo zato ova ponuda predstavlja idealan poklon za sve registrovane igrače Meridiana.

Bonus 100% u Meridianbetu – savršena promocija koja će provjereno uvećati zabavu za 100%.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

53 KOMENTARI

  1. Da mi nije Meridiana dok sam u karantinu zajedno sa zenom tacno bi poludio😂.. ljudi daju ekstra bonuse,igre su odlicne,cak se i zena navukls na Lucky's 6 . Hvala NAJBOLJI od neba!

  2. Zabava zagarantovana a i dobitak…mene krenulo. Brat me navuk'o na Meridian a ja bratski preporucujem. Hvala na ovakvim bonusima! Ovo nema nigdje!

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime