Sergio Ramos želi u Tokio, Španjolci se protive?!

121019Ramos

Kapetan španjolske nogometne reprezentacije i Real Madrida Sergio Ramos (33) izrazio je želju za nastupom na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Ramos je osvojio sve najveće trofeje u nogometu. Točnije, gotovo sve, jer mu u velikoj karijeri nedostaje samo – olimpijsko zlato!

Na olimpijskom turniru nastupaju igrači do 23 godine, ali mogu u reprezentaciji biti i trojica starija i tu Ramos vidi svoju šansu.

Mlada Španjolska plasirala se na Olimpijske igre u Tokiju osvajanjem europskog naslova do 21 godine, a Realov stoper ponudio je svoje igračke usluge iako će pred njim biti zahtjevno ljeto.

Naime, seniorsku reprezentaciju očekuje Europsko prvenstvo (21. juna do 21. jula ), a nogomet se na Olimpijadi igra od 24. jula do 9. augusta.

I dok mladi igrači smatraju da bi puno dobili s Ramosom u momčadi, navodno s tim prijedlogom u Španjolskom nogometnom savezu (RFEF) nisu oduševljeni, jer prednost žele dati onima koji su izborili Tokio.

Naravno, morat će Ramos najprije dobiti i Realovu dozvolu, budući da bi odlazak na Olimpijske igre značio i propuštanje većeg dijela priprema.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku