STVARA SE DREAM TEAM: Spektakularna imena stižu u klub koji sprema juriš na Ligu prvaka

250221Danska

Nakon što im je nacionalna selekcija osvojila Svjetsko prvenstvo, Danci kreću i u lov na titulu europskog klupskog prvaka.

Danski rukometni prvak Aalborg radi čudesan posao na tržištu. Sve je počelo kada su na iznenađenje mnogih objavili da će ponajbolji rukometaš današnjice Mikkel Hansen na ljeto 2022. napustiti redove superbogatog PSG-a i pridružiti se njihovom klubu.

Bit će to ogromno pojačanje za ekipu u čijem su kadru tri reprezentativca Danske (Henrik Mollgaard, Mads Christensen i Magnus Saugstrup) te jednako toliko reprezentativaca Švedske (Felix Claar, Mikael Aggefors i Lukas Sandell).

No, u Aalborgu nisu stali na Hansenu. Već naredno ljeto dolazi im nekoliko spektakularnih pojačanja, među kojima se definitivno ističe ‘superstar‘ Barcelone, Islanđanin Aron Palmarsson.

Uz njega, novi rukometaš Aalborga bit će kapetan Norveške Kristian Bjornsen, pivot Loewena Jesper Nielsen, supertalentirani Jacob Holm i krilo poljskog Kielcea Sigvaldi Gudjonsson.

Osim Hansena, na ljeto 2022. pridružit će im se i zvijezda Flensburga Mads Mensah Larsen, dok će mega pojačanje na golu biti po mnogima najbolji golmana današnjice, Niklas Landin.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime