Superbogati šeici spremaju pravu revoluciju u PSG-u: Campos hitno odletio u Katar

180423Campos-PSG

Superbogati vlasnici PSG-a pozvali su sportskog direktora Luisa Camposa na hitan sastanak u Dohu, javljaju francuski mediji.

U Kataru bi u narednih nekoliko dana trebale biti donesene ključne odluke za budućnost pariškog velikana, a Francuzi navode da se sprema velika revolucija na svim nivoima.

Šeicima je dosta čekanja da ekipa “proigra” pod vodstvom Christophea Galtiera te su odlučili da će 56-godišnji strateg dobiti otkaz na kraju sezone, nezavisno o tome kakve rezultate ostvari u preostalom razdoblju.

Shodno tome, mijenjat će se dosta toga po pitanju igračke garniture u PSG-u. Francuzi navode da je upravo zbog toga Campos pozvan da hitno doleti u Katar.

Tijekom višednevnih sastanaka s gazdama kluba Campos bi trebao predstaviti svoju viziju PSG-a za sljedeću sezonu, ali i za one koje dolaze.

Tako je Campos dobio zadatak da šeicima otkrije svoje favorite za trenera, kao i liste igrača koje treba “ukloniti” iz PSG-a, a koje dovesti na Park prinčeva.

Kad to napravi, šeici će u dogovoru s njim odrediti budžet za transfere za ljeto te će Campos dobiti “zeleno svjetlo” da pokrene revoluciju u PSG-u.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime