Svemu jednom dođe kraj: City neće ponuditi De Bruyneu novi ugovor, već mu je pronađena SPEKTAKULARNA zamjena

Nema Kevina De Bruynea, nema ni toliko uvjerljivih predstava Manchester Cityja, preciznije, ‘Građani’ ne izgledaju toliko dobro na terenu kao kada je on tu.

Neće ga ni biti do kraja ove kalendarske godine, a najveći problem aktualnog engleskog i europskog prvaka s najplaćenijim (i to uvjerljivo) igračem Premier lige je taj što su ozljede sve češće.

Pregovaralo se čak i o novom ugovoru, ali je sve blokirano iz jednog razloga, gore spomenutih ozljeda. Postavlja se dakle pitanje, jesu li dani Kevina De Bruynea u Manchester Cityju odbrojani?

260423DeBruyne

Aktualni ugovor vrijedi do ljeta 2025. godine, a Football Insider piše da zbog problema s njegovim ozljedama on izgledno neće biti produljen te da su ‘Građani‘ već odlučili odgoditi bilo kakve priče o nastavku pregovora.

Podsjetimo, prošle godine De Bruyne je imao 10 golova na svom saldu, uz impresivnu 31 asistenciju na 49 utakmica u svim natjecanjima.

Inače, naveliko se već piše o njegovoj zamjeni na Etihadu i navodno će to biti Jamal Musiala, ‘superstar‘ minhenskog Bayerna koji je svoj nogometni put počeo upravo u Engleskoj.

181023Musiala

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime