TEMA DANA U NJEMAČKOJ: Leistner otkrio pozadinu sukoba sa navijačima

ToniHSV

Njemački stoper Toni Leistner učestvovao je sinoćnjem incidentu koji se dogodio na utakmici šesnaestine finala Kupa Njemačke između Dynamo Dresdena i HSV-a, a danas se o cijeloj situaciji oglasio i na društvenim mrežama.

Leistner, koji je inače rođen u Dresdenu i nekoliko godina je igrao za Dynamo, po završetku meča je uletio na tribinu i započeo tučnjavu s domaćim navijačima.

Na Instagramu je otkio i pozadinu priče koja je zgrozila Njemačku.

“Verbalno sam zlostavljan s tribina nakon meča u rodnom gradu. Obično se mogu nositi s takvim stvarima, ali ovo je bilo izuzetno neugodno i ispod pojasa, protiv moje porodice, moje supruge i moje kćerke. Tada sam izgubio kontrolu. Bez obzira na sve, ovo se nikada nije trebalo dogoditi. Otac sam i želim biti uzor. Izvinjavam se u svakom mogućem obliku i mogu samo obećati da se, bez obzira na to kakve mi uvrede budu upućene, ovo više nikada neće ponoviti.” – napisao je Leistner.

U Njemačkoj je od ove sezone dozvoljeno prisustvo gledatelja u ograničenom broju pa se tako i na stadionu Rudolf Harbig okupilo nekoliko hiljada navijača Dynama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime