TIPIČNI BRAZILAC! Arapi mogu kukakti koliko im volja, Neymar u transferu zbog kojeg će ga zavoljeti baš svi?

110224Neymar

Brazilski reprezentativac Neymar je više od 10 godina unazad jedan od najboljih nogometaša planete, no čini se da nikada nije ispuno svoj puni potencijal.

Podsjećanja radi, Neymar je prošlog ljeta stigao u klub iz Saudijske Arabije, Al Hilal, ali se nije baš toliko naigrao u dresu novog tima, obzirom da je krajem prethodne godine zaradio tešku povredu.

Bivši as PSG-a još uvijek je van pogona, dok se njegov povratak očekuje tek za nekoliko mjeseci. No, osim toga je teško vjerovati da će poslije svega biti onaj stari.

I dok se Neymar oporavlja od povrede, u javnost je stigla bombastična vijest iz njegove zemlje. Naime, brazilski Santos ga želi vratiti, a ni sam igrač nema ništa protiv povratka u klub koji ga je lansirao na najveću nogometnu scenu.

Prvi čovjek Santosa, Marcelo Teixeira, otvoreno je kazao kako je lično obavio razgovor sa 32-godišnjakom, pa je jasno da se “iza paravana” odvija posebna priča.

Poznato je da nogometaši u Saudijsku Arabiju odlaze isključivo radi novca, što je pokazao i sam Neymar. Stoga, ova destinacija mogla bi mu biti samo privremena stanica prema realizaciji romantičarskog transfera.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime