Totalni kaos na Afričkom kupu nacija: Sudac želio dati igraču crveni karton, ovaj pobjegao

150122Gana-Gabon

Nogometaši Gabona i Gane remizirali su 1:1 u utakmici 2. kola grupe C Afričkog kupa nacija.

Gana je povela u 18. minuti pogotkom Andrea Ayewa da bi Gabon do veliko boda došao preko Jima Allevinaha koji je pogodio dvije minute prije kraja utakmice. Gabon je ovim remijem praktički osigurao prolazak grupe, dok Gana mora u zadnjem kolu pobijediti Komore.

Pravi kaos se dogodio nakon susreta kad se reprezentativac Gane Benjamin Tetteh, koji je u igru ušao u samoj završnici, želio obračunati s izbornikom Gabona jer je smatrao da je ometao njegove kolege. U sekundi se stvorila velika gužva u kojoj je Tetteh umalo nokautirao jednog reprezentativca Gabona.

Udario ga je u lice, ovaj se srušio na travnjak, a veći fizički obračun spasili su suci koji su odmah došli i smirili situaciju. Glavni sudac u tom kaosu nije najbolje vidio tko je udario reprezentativca Gabona, ali su mu pomoćnici otkrili da je riječ o Tettehu.

Sudac je nakon toga želio dati crveni karton Tettehu, ali je on pobjegao u svlačionicu. Suce su okružili redari koji im nisu dali na napuste teren, a sudac je nakon toga pozvao reprezentativca Gane Thomasa Parteya.

Kazao mu je da dovede reprezentativnog kolegu da mu pokaže crveni karton, ali Partey mu je poručio da ne zna gdje je. Nakon je do sudaca došao netko iz delegacije Gane koji je kratko porazgovarao sa sucem. On je nakon toga pokazao crveni karton i poručio članu Gane da je karton za Tetteha.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime