Totalni kaos u Madridu: Jedan od najvećih talenata želi napustiti Real, gadno su ga “nasamarili”

300324Arbeloa-Iago

Vrijeme curi kada je u pitanju slučaj Paula Iaga (16) koji je označen kao najveći talent Real Madrida i kako sada stvari stoje on neće još dugo biti član ‘Kraljevskog kluba’.

Iago igra na poziciji playmakera i navodno je već počeo ozbiljno razgovarati s ljudima koji su mu bliski o tome da od sljedeće sezone nosi dres nekog kluba koji će zapravo vjerovati u njega.

Prema pisanju španjolskih medija, Iago je razočaran odlukama uprave Real Madrida i premda je označen kao najveći talent kluba, nitko nema povjerenje u njega i praktički da se uopće ne nalazi u planovima za budućnost.

Igrač je razočaran svojim statusom u Madridu, iako je ljetos potpisao produljenje ugovora do 2025. godine, te mu je tada obećano da će njegov status u klubu biti uvelike drugačiji.

Unatoč obećanjima njegov razvoj je čak i usporen jer ove sezone gotovo da nema minuta u drugoj ekipi Real Madrida koju s klupe vodi Alvaro Arbeloa.

Iago je tri mjeseca udaljen od ulaska u zadnju godinu svog ugovora i izgledi da potpiše novi gotovo da ne postoji. Dakako, postoji šansa da odradi ugovor do kraja i da na kraju sljedeće sezone ode kao slobodan igrač.

Gotovo svi europski velikani su odmah pokazali veliko zanimanje da dovedu Iaga u svoje redove i mladi veznjak će biti na “slatkim mukama”.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime