U JUVENTUSU PUCA PO ŠAVOVIMA! Žestoka pobuna u svlačionici protiv Allegrija?

Nogometaši Juventusa večeras gostuju u Bologni kod istoimenog domaćina. Situacija je alarmantna, nanizali su poraze, pa čak i nakon povratka bodova, više nisu sigurni u poziciju koja vodi u Ligu prvaka.

Bianconere‘ čeka Sevilla u polufinale Europske lige, a kako sada igraju, izgledi da se domognu Budimpešte nisu veliki. U svakom slučaju čeka ih ogromno iskušenje večeras, a sve glasnije se priča o statusu Massimiliana Allegrija.

Corriere dello Sport tvrdi da je situacija u svlačionici katastrofalna, da su igrači nezadovoljni trenerom. Navodni izvor iz Juventusa je kazao da su igrači “mentalno slomljeni“, da nema automatizma u igri, da trener mijenja momčad svaku utakmicu.

Uz to, Allegrijev pomoćnik, Paolo Bianco odlučio je napustiti Juventus na ljeto. U pitanju je želja da se okuša samostalno u trenerskom poslu, ali mediji ustraju na tome da je nezadovoljan Allegrijevim načinom rada.

Allegri je živčan, imao je nekoliko ispada u medijima, a na pitanje ima li nezadovoljnih u svlačionici odbrusio je: “Tko vam je to rekao, dajte mi imena!

Brojni igrači već gledaju prema ljetnom mercatu i izlaznim vratima. Angelu Di Mariji, Adrienu Rabiotu i Juanu Cuadradu završavaju ugovori, a sve je izvjesnije da će Torino napustiti i Dušan Vlahović.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime