U stanju su to učiniti! United priprema surovu osvetu koja bi žestoko mogla uzdrmati Ronalda i Portugal

RonaldoPORT

Intervju koji je Cristiano Ronaldo dao Morgan Pierseu neće proći nekažnjeno od uprave Manchester Uniteda. No, Portugalac se nije nadao da su u stanju povući i ovaj potez.

Ronaldo se žestoko zamjerio bogatim vlasnicima na Old Traffordu, a nije štedio ni stručni štab, kao i cjelokupnu organizaciju slavnog velikana.

Osim novčane kazne od 1,2 miliona funti, United priprema i onu bolniju kaznu i vid osvete koja bi mogla žestoko poremetiti Ronalda, ali i cijelu reprezentaciju Portugala.

Naime, Manchester United zajedno sa advokatima razmatra opciju ‘momentalnog prekida ugovora’, a on će doći u najgorem mogućem trenutku.

Prekid sradnje znači da će Ronaldo ostati bez kluba, dok iz Engleske to planiraju objaviti pred sami nastup Portugala u Kataru, odnosno prve utakmice ovog tima na vleikoj smotri.

Iako će to najvjerovatnije uzdrmati cijelu momčad i dovesti u pitanje atmosfere u svlačionici, United želi na najboljem primjeru pokazati šta se dešava pojedincu koji radi protiv kluba. Čak i kad se radi o imenu poput Cristiana Ronalda.

Portugal takmičenje na Svjetskom prvenstvu u Kataru počinje 24. novembra utakmicom protiv Gane.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime