Ulog je OGROMAN: Navijači Napolija napravili ono što najbolje dokazuje kakvi su “nogometni ludaci”

180423Napoli

Liga prvaka ulazi u samu završnicu i večeras ćemo dobiti prva dva tima koja će se plasirati u polufinale, dok se u centru pažnje našao okršaj između Napolija i Milana.

Sigurno je da nas u Napulju večeras na Diego Armando Maradona stadionu očekuje veliki spektakl i velika borba za mjesto koje vodi u polufinale najelitnijeg klupskog takmičenja.

Milan će braniti prednost od 1:0 koju je ostvario u prvoj utakmici, a za mnoge su Napolitanci favorit kada pričamo o prolasku dalje. Navijači lidera Serie A tako su se već sinoć “bacili na posao”.

Oni su se okupili ispred hotela u kojem borave igrači aktuelnog prvaka Italije i tu su se zadržali sve do jutarnjih sati. Cijelu noć su navijali i pravili buku kako ‘Rossoneri’ ne bi mogli spavati.

Okupili su se u zaista ogromnom broju ispred hotela i tu su bili sve do jutros, te su njihovu buku sigurno čuli svi u hotelu. Ono što je posebno šokiralo sve jeste činjenica da su pristalice tima iz Napulja ispred hotela bile skoro 10 sati, odnosno sve dok nije svanulo i nije im bilo mrsko.

Iza članova Milana je besana i teška noć, no to najbolje pokazuje kakav ulog ima večerašnji okršaj. Ipak, to bi s druge strane moglo poslužiti samo kao dodatna motivacija zvijezdama iz grada mode.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime