Valjda zna šta radi! Kane nakon interesovanja najvećih svjetskih klubova povukao nevjerovatan potez o kojem će se pričati

240123Kane

Engleski napadač i reprezentativac Harry Kane jedna je od glavnih tema u medijima proteklih nekoliko sedmica, ali zasigurno s razlogom.

Preko 100 milijuna eura Manchester City nudio je za Kanea prije samo dvije godine. Transfer je bio blizu realizacije, no sve je propalo u zadnji trenutak i Pep Guardiola se okrenuo Jacku Grealishu.

Nakon toga, Kane se našao na meti minhenskog Bayerna i Manchester Uniteda. Sve su to klubovi koji trenutno uživaju status jednih od najmoćnijih u svijetu.

Međutim, igrač je donio nevjerovatnu odluku te je navodno voljan da i dalje, pored svega, ostane u Tottenhamu. Englez želi da ostvari nešto više sa Tottenhamom i pripremaju se pregovori za produženje saradnje koji će skončati pozitivno za ‘Spurse’, prenosi Athletic.

Trenutni ugovor Kanea za Tottenham veže do 2024. godine, dok će produženjem istog na više sezona klubu iz Londona bukvalno dati sve svoje najbolje igračke godine.

Nema sumnje da će se o ovome još dugo pričati, a mnogima je neshvatljiv takav potez, s obzirom da Tottenham, ako to tako možemo reći, važi za klub koji rijetko dolazi do trofeja. No, 29-godišnjak je imao jedinstvenu priliku da promijeni sredinu i “okiti” svoju karijeru.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime