Važne vijesti za sve na Poljudu! Postalo je poznato da li će Ivan Jurić sjesti na klupu splitskog Hajduka

Ivan Jurić je bio jedan od kandidata za preuzimanje klupe splitskog Hajduka, a sada je postalo definitivno poznato da li će on zaista doći na Poljud.

Naime, prije nešto više od mjesec dana pojavila se informacija da bi Hajduk mogao preuzeti Ivan Jurić i navijači ovog tima u nadi su živjeli sve do danas.

Posebno se u proteklih nekoliko dana aktivno pisalo kako je 48-godišnjak blizu angažmana u Splitu, te kako se sve dogovorio s predsjednikom Uprave Ivanom Bilićem i sportskim direktorom Nikolom Kalinićem.

Čekala se samo potvrda klupskog Nadzornog odbora, no do toga nije došlo. Jurić je prema najnovijim informacijama odustao od svega iz još uvijek nepoznatih razloga.

Sada Hajduk ostaje u potrazi za nasljednikom Ivankovića, a nakon što je još jednu sezonu završio bez ovojenog trofeja uprkos velikoj euforiji po dolasku određenih pojačanja prošle zime.

Podsjećamo, u HNL je Hajduk završio treći iza Dinama i Rijeke, dok je u Kupu Hrvatske takmičenje završio u polufinalu gdje je bolji bio ljuti rival Dinamo.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime