VELIKI POSAO ATALANTE: Potvrđen najskuplji transfer u Italiji ove zime!

240122Atalanta-Boga

Dugo su čelnici Atalante radili na transferu Jeremieja Boge (25) i na kraju im se upornost isplatila! Danas je i službeno potvrđen transfer sjajnog driblera u Atalantu.

Još ljetos je klub iz Bergama pokušavao dovesti krilo Sassuola, ali su ‘Neroverdi‘ tada tražili čak 35 milijuna eura koje nisu htjeli platiti ni ostali zainteresirani klubovi poput Napolija i Seville.

No, kako se igraču bližio kraj ugovora u ljeto 2023., tako je Sassuolo morao popustiti i pristati na njegovu prodaju po manjoj cijeni. Prema pisanju talijanskih medija, Atalanta ga je dovela za 22 milijuna eura fiksno plus tri milijuna eura kroz raznorazne bonuse.

Boga će samo službeno doći u Bergamo na posudbu jer je Atalanta na ljeto obavezna otkupiti njegov ugovor. Sassuolo će tako zaraditi oko 10 milijuna eura s obzirom na to da je reprezentativca Obale Bjelokosti platio Chelseaju ukupno 13 milijuna eura.

Boga je dijete Chelseaja, kalio se na posudbama u Rennesu, Granadi i Birminghamu da bi se na kraju skrasio u Italiji. Sjajnim igrama u dresu Sassuola je stekao reputaciju jednog od najboljih driblera Serie A.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime