ZAVRŠENO JE! Ništa od legendarnog Vahe Halilhodžića, BiH konačno pronašla novog selektora

Bh. stručnjak Meho Kodro nedavno je otpušten sa pozicije selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, pa su odmah počele špekulacije ko će biti njegov nasljednik.

Naime, Kodro je dobio otkaz nakon svega dva mjeseca na kormilu popularnih ‘Zmajeva’, te očigledno pobjedom nad Lihtenštajnom (2:1) i porazom od Islanda (1:0) nije zadovoljio čelne ljude u Savezu.

Špekulisalo se odmah kako će naredni šef stručnog štaba biti legendarni Vahid Halilhodžić. Međutim, od toga jasno neće biti ništa i sada je jasno kao dan ko će biti novi selektor.

Srbijanski trener Savo Milošević sjest će na klupu BiH i neće imati niti malo lak zadatak. Također, on će navodno biti predstavljen u petak, a doći će i do nekih promjena i u stručnom štabu.

Milošević sa sobom dovodi i dva saradnika. Jedan od njih bi trebao biti Nenad Cvetković, dok će na svojim pozicijama ostati Mario Ivanković i Siniša Mrkobrada.

Ispratit ćemo kako će sve ovo izgledati, a svakako da ostaje velika žal za navijače to što čuveni ‘Vaha’ ni ovog puta neće preuzeti nacionalni tim, no vjerovatno i nikada u budućnosti.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime