Žena, majka, kraljica:, Osimhen porodici ispunjava želju, u novom klubu će mu samo nebo biti granica!

Nigerijski golgeter Victor Osimhen će za nekoliko sedmica postati najtražniji napadač u Evropi, a procjene su da će izuzetno teško ostati dio Napolija i naredne sezone.

Osimhen je na radaru velikana poput Manchester Uniteda, Chelseaja, pa čak i Paris-Saint Germaina. Ipak, prema pisanju inostranih medija, on je zainteresovan za ligu gdje je već igrao.

SPORT1 piše da Osimhen želi novu šansu u Bundesligi gdje je već nastupao u Wolfsburgu, a u odluci mu pomaže i njegova izabranica Stephanie.

Kamerunka sa njemačkim korjenima uvjerava Osimhena kako je Minhen trenutno pravi izbor i da će njihovoj kćerci biti najbolje blizu njene porodice.

Prekaljeni golgeter nakon važnih porodičnih odluka zna da će mu Bayern biti pun pogodak i okruženje u kojem je samo nebo granica jer će biti prvi izbor za napadača u godinama ispred njega.

Bayern intenzivno pregovara sa zastupnicima Napolijeve udarne igle, a sjedanje za stol sa vlasnikom Napolija tek je u planu.

Iako će za Osimhena De Laurentiis potraživati preko 130 miliona, prenosi se da će ‘Bavarci’ uspjeti omekšati pregovore i uz pomoć samog nogometaša platiti oko 100 miliona eura.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime