Znaju znanje: Xavi u Barceloni potpuno BESPLATNO dobija pravog dijamanta reprezentacije Španjolske

140923Xavi

Barcelona koja i dalje muku muči sa finansijama prinuđena je da svoju transfer politiku prilagodi krizi u kojoj se klub nalazi.

Ljetni prijelazni rok u Evropi je okončan, ‘Blaugrana’ je neke nogometaše prodala, neke dovela, ali se već uveliko Xavi Hernandez i ekipa okreću planovima za naredno ljeto.

Kako saznaju inostrani mediji, rukovodstvo Barcelone polako sklapa listu želja za veliki prijelazni rok 2024. godine i to s onim igračima koji će biti slobodni, odnosno besplatni.

Prvi pik je tako pao na 21-godišnjeg dijamanta reprezentacije Španjolske i španjolskog nogometa, sjajnog Nica Williamsa koji trenutno nosi dres Athletic Bilbaoa.

Kontakti s igračevim agentom su navodno uspostavljeni, te su Katalonci očito vrlo zainteresovani za njegove usluge. Kada Nico uđe u posljednjih šest mjeseci ugovora, dopušteno mu je pregovarati s drugim klubovima, pa se očekuje potvrda ovog transfera već na zimu.

Nico Williams je još kao 11-godišnjak stigao u Bilbao za koji nastupa i dan danas. Ove sezone je na četiri utakmice upisao isto toliko asistencija. Za nacionalni tim upisao je 10 nastupa i ima dva pogotka, te je na sebe privukao ogromnu pažnju.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime