AKO NEKO ZNA, TO JE ON! Piers Morgan demantovao sve i otrkio gdje Ronaldo nastavlja karijeru po završetku Mundijala

021222Ronaldo

Mnogobrojni mediji objavili su da je Cristiano Ronaldo postigao dogovor sa klubom Al-Nassr, te da će Portugalac tamo nastaviti svoju karijeru.

Ronaldo je navodno dobio spektakularnu ponudu od ekipe iz Saudijske Arabije prema kojoj bi zarađivao čak 173 milijuna funti na godišnjem nivou.

Da je sam transfer pred realizacijom, objavili su brojni mediji na Otoku, a među njima Daily Mail i The Sun također, da bi nakon toga istu vijest plasirala i španska Marca.

Činilo se da je posao skoro završen, objavljeno je i da je Ronaldo iz Katara otputovao na potpis ugovora, no izgleda da to ipak nije slučaj.

Engleski novinar Piers Morgan osjetio je potrebu da “interveniše” u ovoj priči i oglasi se po pitanju transfera portugalskog reprezentativca u Al-Nassr.

Naime, Englez kojem je 37-godišnjak dao onaj “zapaljivi” intervju demantovao je apsolutno sve, te je istakao da nikakav dogovor nije postignut.

Morgan je rekao da je glavni cilj Portugalca karijeru nastaviti u evropskom nogometu i na najvišem nivou. Svakako treba uzeti u obzir to da je ovaj novinar i Ronaldov prijatelj, pa bi se njemu zasigurno moglo vjerovati..

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime