Erupcija oduševljenja među navijačima! Vlahović i Sergej ‘u paketu’ pojačavaju velikana koji igra ponajbolji nogomet ove sezone

071222Vlahović

Nogometna reprezentacija Srbije zasigurno nije ispunila očekivanja te se od Svjetskog prvenstva u Kataru oprostila već po završetku grupne faze turnira.

Međutim, uprkos ovom “neuspjehu”, neki nogometaši su uveliko, pa i već neko vrijeme, na radaru mnogih evropskih klubova koji ih žele dovesti pod svaku cijenu.

Sada su se u glavnim ulogama našla dva igrača koja se odlično snalaze na svojim pozicijama, a radi se o Juventusovom Dušanu Vlahoviću, te Laziovom Sergeju Milinkoviću-Saviću.

Dvojac ‘Orlova’ bi prema posljednjim informacijama koje pristižu iz pouzdanog Corriere dello Sporta, mogao pojačati momčad londonskog Arsenala.

Vlahović je usred svima poznatog haosa zainteresovan da napusti ‘Staru damu’, dok ni Sergej ne bi imao ništa protiv odlaska iz glavnog grada Italije.

Mikel Arteta duže vrijeme prati pomenute nogometaše, no sasvim je sigurno da će za njihove usluge ‘Topnici’ morati izdvojiti ozbiljnu svotu novca, koja javnosti još uvijek nije poznata..

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime