Kaos na utakmici Pistonsa i Lakersa: James laktom razbio glavu centru Detroita

221121James-Stewart

LeBron James sinoć je isključen nakon što je u jednom duelu laktom u lice udario centra Detroit Pistonsa Isaiaha Stewarta.

Nakon tog kontakta Stewart je izgubio živce pa je bilo potrebno nekoliko minuta da se uspostavi red na parketu.

Do incidenta je došlo tijekom jednog slobodnog bacanja u trećoj četvrtini. James i Stewart bili su u duelu, a onda je superstar Lakersa, namjerno ili slučajno, laktom opalio Stewarta po licu.

Na licu košarkaša Pistonsa odmah se pojavila posjekotina iz koje je potekla krv. Kad je Stewart shvatio da krvari, potpuno je izgubio živce i krenuo na Jamesa.

Igrači su ih nekako uspjeli razdvojiti i taman kad je izgledalo da se situacija smirila, Stewart je primijetio da se otvorio prostor kroz koji može doći do Jamesa pa se opet počeo probijati kroz masu.

Međutim, prije nego što je uspio doći do Jamesa, zaustavili su ga njegovi i protivnički igrači i situacija se konačno smirila.

James je na kraju isključen zbog grubog prekršaja, dok je Stewart također isključen nakon što je potpuno izgubio kontrolu na parketu. Stewart je u tom velikom sukobu znatno lošije prošao, Pistonsi su objavili da je zaradio pet šavova.

Dodajmo da su Lakersi na kraju slavili 121:116.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime