MAKEDONCI NA IGLAMA: Nije valjda da će Savez otpustiti čovjeka koji ih je odveo na Euro?!

311220Angelovski

Igor Angelovski definitivno je osoba koja je obilježila ovu 2020. godinu jer je jedan od najzaslužnijih za povijesni plasman Sjeverne Makedonije na Europsko prvenstvo.

Da je čovjek s vizijom i jasnim planom, pokazuje potez koji je povukao kada je 2015. godine došao na mjesto trenera. Osobno je odmah otputovao u Italiju kako bi uvjerio Gorana Pandeva da ponovno odjene nacionalni dres.

To je bio početak stvaranja izgleda koji reprezentacija danas ima.

Od samog početka vjerovao sam u uspeh, nadao sam se da bi Makedonija izboriti plasman na Euro i rekao sam to otvoreno, to zna cijela javnost. A sada ću opet reći, nogometna reprezentacije Makedonije imat će što za pokazati na završnom turniru“, rekao je Angelovski.

Kada imate vjeru, svrhu, strategiju i kada svaki dan predano radite da biste ostvarili cilj – tada čarolija djeluje. Počevši od kapetana Gorana Pandeva, pa sve do posljednjeg člana stručnog stožera, naravno uključujući i čitav sistem Nogometnog saveza Makedonije koji je funkcionirao besprijekorno. Za europski nivo – sve treba funkcionirati europski“, dodao je perspektivni trener.

Međutim, u posljednje vrijeme se manje govori o velikom uspjehu Angelovskog, jer je glavna tema njegov ugovor koji završava 31. decembra.

Moram zahvaliti predsjedniku Sejdiniju što me je smatrao prvim izborom, mislim da sam to zaslužio svojim rezultatima. Želim obavijestiti javnost da sam spreman prihvatiti sve uvjete ponuđene u obliku ugovora od strane Saveza i potpisati ga. Spreman sam priopćiti detalje ugovora na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji, jer ne želim da javnost stekne krivi dojam da sam postao neke uvjete. Uvijek stavljam nacionalni interes ispred osobnog“, poručio je Angelovski.

S obzirom na to da su navijači stali na stranu aktualnog izbornika, predsjednik Sejdini nedavno je izjavio da je Angelovski i dalje prvi izbor. Makedonci se nadaju da će obje strane vrlo brzo postići dogovor oko nastavka suradnje. U suprotnom, sve ostalo bi bio presedan.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime