Prilika koja se ne propušta: Nakon što ih je izbacio iz Lige prvaka, Ancelotti Chelseaju odvodi najvećeg dragulja?

Agonija Chelseaja nastavila se i u uzvratnom meču Lige prvaka kada je Real Madrid kaznio sve prepoznatljive mane momčadi koja je u katastrofalnoj formi.

Španski mediji, u ovom slučaju Fichajes, prenosi kako ‘Kraljevi’ neće sjediti skrštenih ruku i da će pokušati iskoristiti očajno stanje u engleskom velikanu za nekoliko transfera.

Iako je u igri više od četiri imena, fokus je na interesu za najvećeg dragulja ove momčadi i dečka oko kojeg se vrti igra tima.

Reece James dugo je vremena na radaru najvećeg svjetskog kluba, a ovog ljeta bi on konačno mogao u ultra ofanzivu za njegov potpis.

Prenosi se da Carlo Ancelotti želi iskoristiti činjenicu da Chelsea od dolaska američkih ulagača važi za prometan klub i podatak da isti mora prodati veliki broj nogometaša za nekoliko sedmica.

Jamesa bi trebali omekšati informacijom da bi automatski postao startni desni bek slavnog kluba, što je čast koja se ne odbija čak iako je u trenutnoj firmi idealna situacija.

‘Kraljevi’ će cijelo ljeto pritiskati upravu, ali i samog Jamesa jer smatraju kako je i on sam već skeptičan u pogledu budućnosti projekta na Stamford Bridgeu.

Osim Jamesa, Fichajes saznaje da Ancelotti želi Matea Kovačića, Masona Mounta i Rubena Loftusa-Cheeka. No, njihov angažman je svakako manji prioritet od Jamesovog.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime